Tur til Berlin

Tidspunkt

11/05/2012 - 13/05/2012    
09:15 - 20:30

Hvor


Event Type

Berlin 11-13. mai 2012 –  turen er full-booket.

Berlin er ikke bare en myldrende og interessant storby der den ligger ved elven Spree- den er også blitt selve symbolet på frihet og fredsvilje. Her kan en oppleve både nostalgi og nyskapning. Byen vrimler av attraksjoner.Ingen annen hovedstad har spilt en slik rolle i europisk samtidshistorie som Berlin.Etter den tyske gjenforeningen i 1990 besluttet Forbundsdagen at Berlin igjen skulle bli Tysklands hovedstad.  Etter mange år med hektisk byggevirksomhet begynner tingene og falle på plass. Nyrenoverte bygninger, spennende strøk, begivenheter av alle slag – her er det bare å velge.

Fredag 11. mai, Oslo- Berlin.

Norwegian  kl.09:15 , ankomst Schønefeld  Berlin kl. 11:10. Vi blir hentet med buss på flyplassen og vi får en tre timers sightseeing i byen, med lunsj underveis. Rundturen omfatter severdigheter, så vel i den vestlige som den østlige delen av byen. Brandenburger Tor, paradegaten Unter den Linden og Kurfurstendam med Gedachtniskirche er bare noe av det vi vil få se. Etter turen blir det innsjekk på Grand City, et 3* hotell i sentrum av Berlin.
Felles middag inkl. 2 enheter drikke på restaurant Schildkdkrøte. Her vil vi få servert et ordentlig tysk måltid  (Schwinshaxe som hovedrett).

Lørdag 13.mai, Båttur på elven Spree.

Etter frokost blir vi hentet med buss for transport til båthavnen. En 3 timers båttur med guide . Vi får vi se det historiske  sentrum og langs kanalene på elven Spree, en annerledes måte og se byen på.

– 2-retters lunsj serveres om bord.
– Ettermiddagen til egen disposisjon.
– Middag på lokal restaurant inkl. 2 enheter drikke.

 

Søndag 13. mai.

Frokost på hotellet. Dagen til egen disposisjon inntil avreise.
Vi lander på Gardermoen kl. 20.30.

Alt dette for kr. 5200.-
All sightseeing foregår med Skandinavisk talende guide.